kunde, navn

KOMPETANSEKLINIKKEN

HVORFOR VELGE OSS

Kursholder i Kompetanseklinikken Anette/ Frøken bryn, driver egen klinikk med 5-700 behandlinger i året innen microblading og permanent makeup.

Hun har meget høy kompetanse på både grunnkurs og avansert nivå, og opprettholder gode teknikker og ferdigheter ved å jobbe med dette selv på fulltid ved siden av kursing. 

 

 

Hovedfokus for Kompetanseklinikken er fornøyde og trygge kursdeltakere. Jeg ønsker å være en liten, men svært profesjonell og dyktig kursaktør på markedet.

På mine kurs har jeg få deltakere, nettopp for å sikre mye tid og personlig oppfølging av instruktør, og mulighet for oppfølging i etterkant. Kursene vil bli tilpasset deltakernes utgangspunkt og ferdigheter.

Kursene har også mye praksis, du vil jobbe på 2-3 modeller pr kurs/ område, og har også mulighet til å komme tilbake på en ekstra dag når modeller kommer på etterfyll etter 3-4 uker etter micorblading eller permanent maekup kurs. Dette gir ekstra læring og trygghet å se resultater av eget arbeid.

 

Kursholder er også nøytral. Det vil si at du kan komme med eget utstyr om du ønsker, men også få veiledning og anbefaling til startpakker sammen med kursopplæring hvis ønskelig.

 

Kurs i regi av Kompetanseklinikken gir utdeling av Diplom som Sertifisert Kompetanseterapeut. For å se bilder og videoer fra tidligere kurser, se gjerne på Kompetanseklinikken sin side på Facebook.