kunde, navn

MICROBLADING

DAGSKOLE

 

 

 

 

 

MICROBLADING

 

 

MICROBLADING GRUNNKURS

 

Varighet: 2 dager + 1 repetisjonsdag etter avtale (valgfri)

Kurs: 10 000,-

Kurs og startpakke: 14500,-

(Startpakke er valgfri)

​For hvem: Alle

 

Microblanding er den nyeste, mest trendy metoden innen permanent make up som gir naturtro hårstrålignende effekt på kundene

Ved hjelp av mange små nåler, som sitter tett sammen på rekke, brukes en håndpenn til å påføre pigment på kunden. Sluttresultatet blir finere og mer naturlig enn sminking/ opptegning av egne bryn.

Kjempepopulær behandling!

 

Kurset består av teori, tegning på matter, trening på opptegning/ form på bryn til ulike ansikt. Kurset avsluttes med praktisk trening på modeller.

 

Kurset har hovedfokus på å gjøre deg trygg på egne ferdigheter. Målet er å komme igang raskt med dette i egen praksis med fornøyde kunder.

 

Kursholder skaffer modeller til kurs dersom ikke annet er avtalt.

 

MICROBLADING  AVANSERT (ETTERFYLL OG KORRIGERING)

 

Varighet: 1 dag

Pris kurs: 6 500,-

​For hvem: Fullført grunnkurs microblading og erfaring fra egne kunder.

Kursholder: Anette

 

På dette kurset vil du lære deg hvordan du skal kunne gjøre etterfyll og små korrigeringer både av egne kunder og etterfyll etter andre utøvere. Det vil bli gjennomgang av fargejusteringer og forsterkning/ justering av brynsform, samt hvordan få ennå mer naturtro effekt ved å lage flere små hår innimellom.

 

Dette er kurset som gjør det ennå dyktigere i faget ditt og vi finspisser teknikkene. Kurset tilpasses deltakernes nivå og deres behov.

 

 

 

 

 

 

MICROBLADING 

1 DAGS REPETISJONSKURS

 

Varighet: 1 dag

Pris kurs: 5000,-

​For hvem: Bestått grunnkurs microblading. For deg som trenger mer trygghet og modelltrening med instruktør. Kurset tilpasses deltakernes ferdigheter og behov.

Kursholder: Anette