top of page

Kursholder

MayHegePaulsen_Anette_2_bw_edited_edited.jpg

ANETTE DJUVSTAD

"De fleste av mine kursdeltakere er dyktige utøvere i dag som praktiserer på egne klinikker.

 

Jeg har fokus på:

- Høy faglig kompetanse

-Føl deg trygg etter endt kurs

-Rådgivning og oppfølging i etterkant."

kurs@komptanseklinikken.no

Tel 415 20 310
 

Holder kurs i: Microblading, Permanent Makeup og Brynsstyling.
 

Utdanning: ​Microblading og Permanent Makeup basis og avansert nivå. Diplommarkedsfører BI med fordypning Prosjektledelse. Hudpleier, Dekoratør. Idrett grunnkurs Norges toppidrettshøgskole. Aktivitetsleder
 

Relevant Erfaring:

Drevet egne selskap og klinikker  i 25 år. Eier og driver i dag Kompetanseklinikken med kurs & kompetanseheving, og jobber litt med egne kunder.

Seriegrûnder, og jobber i dag med et smykkeprosjekt DIAsign, og hundeappen VOFFii. Investerer i eiendom.

Om Kompetanseklinikken

Kompetanseklinikken er en seriøs kurstilbyder som holder til i flotte lokaler sentralt på Jessheim rett ved Gardermoen. Kursene holdes av tidligere Frøken Bryn, med høy kompetanse og lang erfaring.

Det er få deltakere pr kurs, for trygg og nær oppfølging av kursholder.

Kompetanseklinikken sin ambisjon er å gi deg som kursdeltaker den nødvendig kompetanse og trygghet slik at du raskt kan starte opp selv med egne kunder. Vi gir deg også informasjon og gode råd på kursene hvordan du bør markedsføre deg og drive lønnsomt.

I etterkant av kurset får du den oppfølging du trenger av instruktør til du er godt i gang med egne fornøyde kunder. Vi har også muligheter for online coaching i etterkant, og utdanner deg videre på et avansert nivå når du er klar for det. De fleste av Kompetanseklinikken sine tidligere kursdeltakere jobber aktivt som dyktige linergister i dag.

Kompetanseklinikken samarbeider med Mokki Tattoo Supply- som pr dags dato kan tilby svært bra maskiner, pigmenter og tilbehør av høy kvalitet - til markedets beste priser. De er veldig gode på service, og alle startpakker til kurs kan tilpasses etter eget ønske.

bottom of page