Søk
  • anettedjuvstad

Ny kursplan er klar - kurs og startpakker til fantastiske priser!


Har du vurdert å lære deg microblading eller permanent makeup, men ikke tatt steget det fordi det har blitt for stor oppstartskostnad?

Jeg har tidligere kurset for andre leverandører, og også kurset helt fritt uten avtalt samarbeid med andre leverandører for å kunne gi helt ærlige råd og anbefalinger på hva jeg syntes er bra.

Det jeg merker er at mange stopper underveis i prosessen pga. manglende finansiering i oppstartfasen, at det blir for dyrt med både kurs og startpakkene.


Derfor er jeg så glad nå! Både fordi jeg selv kan kjøpe inn utstyr og pigmenter til min egen klinikk til 1/3 av prisen på hva jeg har gjort tidligere, samt startpakkene til kurs er nesten halvert!

Dette har masse å så for min lønnsomhet i egen praksis, samt at det er veldig gøy å kunne tilby mye bedre priser ut på markedet i denne bransjen. Mitt samarbeid med denne leverandøren er også helt uten betingelser, slik at jeg fritt også kan anbefale og snakke varmt om det jeg syntes er bra hos andre leverandører på markedet. Ærlighet er viktig for meg, at jeg kan stå 100% inne for hva jeg anbefaler. Dette gjelder både med kursing, og også i min egen praksis med kunder.


Jeg har satt opp 2 kurs i Microblading før jul, og kan også ha kurs utenom etter avtale. Er dere flere på en klinikk som vil starte med dette, kan det avtales utenom.


Første Microblading kurs er helgekurs 28.-29. November, og andre er mandag 7. og tirsdag 8. Desember.


Pris for kurs og startpakke er KUN 13650,- De som melder seg på kurs innen 10. November får Early Bird pris på 13 000,- for kurs og startpakke.


Permanent makeup kurs starter i januar, her får du kurs og startpakke fra 16250,- (Modul 1 Bryn, startpakke og utstyr)


Er du interessert? Send meg gjerne er mail på anette@kompetanseklinikken.no.

Lurer du på mer om meg, hvem jeg er og preferanser og arbeid på kunder, kan dere finne meg på hjemmesidene www.kompetanseklinikken.no www.frokenbryn.no, samt på Facebook (Kompetanseklinikken og Frøken Bryn)


Startpakke er levert av Mokki Tatto Supply. For mer info om de, se deres hjemmesider på www.tattooshop.no


8 visninger0 kommentarer